TELEVISIÓ

BRUJAS

Projecte de sèrie de ficció, que explica el terror que arriba a un poble medieval, perdut entre les muntanyes, quan les plagues, les malalties i la fam, apareixen com enviades pel dimoni.

La histèria col·lectiva serà un motor massa fort, contra el que no podran lluitar les dones de la vila, quan comencin a buscar-se culpables per bruixeria. Amb un guió d’Agustí Franch, i dirigida per Santi Trullenque, la sèrie compte amb grans noms del cinema espanyol, com Charo López, Pedro Casablanc, María Adánez, o María Hervás.


LES COSES DE LA MARTINA

Tots els nens i nenes del món, tenen una joguina imprescindible per fer realitat els seus somnis: la imaginació. I això és el que fa la Martina, amb la seva imaginació, viatge per tot el món, coneixent amics com un ou que ha quedat tancat sota un escorredor, un llapis que no sap dibuixar, una pedra que vol viatjar, o la lletra H, que està trista perquè és muda. Partint del concepte que qualsevol infant crea un món del no res, aquesta sèrie feta de forma artesanal, basa les seves aventures en la idea que qualsevol objecte, per insignificant que sigui, pot ser un personatge fantàstic, que ens pot regalar grans moments de joc i diversió.